Suomen Kettuterrierit ry

kksk

Ajankohtaista

Hallitus tiedottaa

  • Jalostuksen tavoiteohjelma esitykset:
    Jalostuksen tavoiteohjelma KK 2019/2024
    Jalostuksen tavoiteohjelma SK 2019/2024

  • Nyt on vielä mahdollisuuksia mihin vain, etsimme reipasta ihmistä vetämään Koiramessut-19 rotutoria (7.-8.12.2019). Ilmoittautumiset osoitteeseen hallitus@foxterrier.fi

  • Haemme uusia reippaita ihmisiä lehden tekoon, eli sinä metsästyksestä, agilitystä ja junnupalstasta juttuja keksivä, hyppää mukaan. Haemme myös koetuloksia kirjaavaa ihmistä. Ilmoittautukaa osoitteeseen hallitus@foxterrier.fi

  • Pirkanmaan Erämessut 7.-9.6.2019
    Oletko kiinnostunut vetämään rotumme ihmisten ilmoille? Etsimme vetäjää rotuesittelypisteelle, rohkeasti mukaan?? Ilmoittautumiset ja lisätiedot: hallitus@foxterrier.fi

Muuta ajankohtaista

MEJÄ KURSSI!
Suomen Kettuterrierit ry järjestää mejäkurssin 4.-5.5 2019. Kurssi on suunnattu kaikille mejästä kiinnostuneille/aloitteleville koirakoille. Kurssilla käydään läpi lajiin liittyvät perusasiat.
Kurssin pidetään Asikkalassa/ Kalkkisissa. Lauantain aikana käydään läpi mejän perusasiat, teoriamateriaalin pohjalta. Lisäksi opetellaan kompassin käyttöä sekä suuntien ottamista kartalta/matkojen mittaamista. Sunnuntaina käydään jäljet koirakkojen kanssa läpi.
Kurssille on 20 koirakkopaikkaa ja koko kurssin hinta on jäsen 20e, ei jäsen 30e. Lisäksi kurssille on rajoitetusti kuuntelupaikkoja, hinta jäsen 10e, ei jäsen 20e. Suomen Kettuterrierit ry:n jäsenet etusijalla.
ILMOITTAUTUMINEN KURSSILLE ALKAA 1.4. 2019. Päättyy 26.4.
Säpö: petokairan@gmail.com Liitä ilmoittautumiseen mukaan yhteystietosi sekä koirasi ikä/rotu.

LUT-ylituomarikurssi vuonna 2019. Suomen Saksanmetsästysterrierit ry, Suomen Kettuterrierit ry ja Suomen Mäyräkoiraliitto ry järjestävät luolakoirien taipumuskokeiden ylituomarikurssin 13.-14.4.2019 Vihdissä. Kurssin vetäjänä toimii Eero Suomus, varalla toimii Matti Hartikka.

Torstain Trimmikerho Levannon koululla Mäntsälässä.

Näillä kotisivuilla on vain jäsenille tarkoitettu alue, mikä löytyy yhdistys-napin takaa. Siellä ovat jalostustoimikunnan kokousmuistiot, kokousuutiset, matkakorvauslomakkeet ja vuosikirjat. Salasana löytyy jokaisen Kettuterrieri-lehden takakannen sisäpuolelta alalaidasta.

Aluetoiminta

Trimmikerhojen yhteyshenkilöt, tilanne syyskuussa 2018

Terriapu

Terriapua koskeva esite (PDF)
Kartta sisältää TerriApu- palvelun yhteyshenkilöt sekä heidän puhelinnumeronsa